Giv os et kald +45 51 51 13 92

Montering af højvandslukker

Hvis man oplever at, der ved store regnskyl sker tilbageløb fra hovedkloakken, kan vi komme og montere en højvandslukke i jeres kloak brønd eller i et gulvafløb.

Vi kan komme og gennemgå hvordan jeres kloaksystem er opbygget. Når man monterer en højvandslukke er det vigtigt at sit eget regnvand bliver ført uden om vandlukket. Ellers vil man fortsat opleve vandproblemer.

Det er også vigtigt at man får rottesikring på højvandslukket, da rotter ellers vil kunne ødelægge pakningerne på vandlukket. Så vil det ikke kunne holde evt. tilbageløbet fra hovedkloakken ude.

Kontakt os på telefon 51 51 13 92 eller brug kontaktformularen for at få et tilbud på montering af højvandslukke


Hvad er en højvandslukke?

En højvandslukke er en anordning, der installeres i kloaksystemet for at forhindre tilbageløb af spildevand ind i en ejendom. Denne anordning er særligt nyttig i områder, hvor der er risiko for oversvømmelser eller tilbageløb fra kloakken, for eksempel under kraftige regnskyl eller i lavtliggende områder.

Højvandslukkeren fungerer ved at blokere for tilbageløbende vand, samtidig med at den tillader normalt spildevand at løbe ud af ejendommen. Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for at beskytte ejendomme mod skader forårsaget af oversvømmelser og tilbageløb af spildevand.

Kontakt os i dag for at få et gratis og uforpligtende tilbud på montering af højvandslukke i Vejle, Horsens eller andre nærliggende områder. 

Kristian Buch

Ejer

Arne Buch

Stifter

Få en pris på højvandslukke

Send os en besked og modtag et tilbud på højvandslukke

Autoriseret kloakmester

bubble