Giv os et kald +45 51 51 13 92

Vi brænder for,
at lave opgaver

som skaber
glæde i mange år

ArneBuch.dk Aps drives i dag af Kristian Buch som er 2. generation i firmaet, som tilbage i 2003 blev stiftet af Arne Buch som entreprenørfirma. 

I dag er vi også autoriseret kloakmester og du kan få hjælp til alle typer af opgaver inden for kloak- og anlægsarbejde. 

Vi har gennem de seneste 20 år hjulpet både private og erhvervskunder i Vejle, Horsens og omegn med etablering af kloak, kloakseparering, montering af rottespærrer, etablering af nedsivningsanlæg, tv-inspektion og forskellige typer af anlægsarbejde.

Når du kontakter os, indleder vi altid et samarbejde med en tæt dialog. Det er vigtigt for os, at få klarlagt dine ønsker, og samtidig bruger vi vores mangeårige erfaring til at komme med forslag til den rigtige løsning.

Vi bestræber os altid på at levere vores arbejde til aftalt tid og til en fair pris, så vi er sikker på at du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat.

Selvom vi er et mindre firma, gør vores store maskinpark og vores tætte samarbejde med andre dygtige håndværkere, at vi kan løse både store og små opgaver for dig.

Kontakt os på telefon 51 51 13 92 eller mail kristian@arnebuch.dk

Vi har mange års erfaring

Se vores referencer og få indblik i hvad vi kan tilbyde dig.

Se referencer

Kontakt os
vi kan hjælpe dig

Kontakt

bubble